Annons

BoIS sade nej till Olympic Marseilles

Som vi tidigare skrivit har den franska toppklubben Olympic Marseilles lagt ett bud på BoIS lovande stjärna Alexander Farnerud.
Budet låg på 10-15 miljoner svenska kronor, ett bud som nu BoIS tackat nej till.
– Vi vill inte stänga några dörrar men budet är för lågt. Därför har vi valt att tacka nej. Vill de ha Farnerud redan i vår får de lämna ett bättre bud innan den siste januari då det så kallade övergångsfönstret stänger, säger BoIS ordförande Kenneth Håkansson till Landskronadirekt.com.

I och med att det väntas tuffa förhandlingar med Europeiska storklubbar har BoIS tagit hjälp av fotbollsagenten Kent Carlzon,
Det stämmer. Jag kommer att representera BoIS när det gäller Farnerud, säger agenten till Landskronadirekt.com och förklarar vidare, – Min arbetsuppgift är att försöka förhandla fram ett så bra pris som möjligt. Sedan är det upp till BoIS styrelse att besluta om budet är bra eller dåligt.
Carlzon som är agent för ett flertal landslagsmän, bland annat Anders Svensson vill inte kommentera budet från Olympic Marseilles,
– Det är svårt idag. Det finns inga direkta måttstockar på spelare. Det är alltid upp till klubbarna och spelarna att sätta priserna. Är sedan alla nöjda så är också budet bra, avslutar Carlzon.

Annons
 

Mer om fotbollsagenten Kent Carlzon finner du på hans hemsida.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser