Annons

Folkpartiet tar lokala kändisar till hjälp för att nå nya framgångar

I och med nästa val, 2006, siktar Folkpartiet i Landskrona på att bli stadens största borgerliga parti. Detta bland annat genom att man dragit till sig kända Landskronanamn som ska profilera partiet.

Det stora antalet väljare som valde Folkpartiet i höstas har gjort att man fått leta djupt bland sina sympatisörer för att hitta folk till de poster man nu tilldelats inom kommunen.
– Vi har på ett flertal poster valt att tillföra Folkpartiet och Landskronapolitiken nödvändigt nytt blod. Bra exempel på detta är att Tord Ohlsson, mångårig företagsledare i Parajett AB i Landskrona, som ska driva näringslivsfrågor i Utvecklingsstiftelsen. Ett annat exempel är att Kerstin Sandholm, känd för Landskronaborna för sitt arbete mot hemlöshet och utanförskap i Föreningen Malvan. Hon ska representera oss i ASN. Det säger Torkild Strandberg, ordförande i Folkpartiet Landskrona och fortsätter
Höstens valframgång innebär nya, tunga poster för Folkpartiet i Landskrona. I en rad nämnder tar vi nu den borgerliga ledartröjan. Vår målsättning är ett borgerligt styre i Landskrona 2006.

Annons
 

Bland de övriga namnkunniga räknas Csaba Perlenberg 19-årig kulturpristagare (Kulturnämnden) och den välkände Landskronakrögaren Mats Willhelmsson (ersättare i Byggnadsnämnden).
– Utgångspunkten för våra nomineringar har varit att formera en kommunledning som är beredd att ta över efter kommunalvalet 2006. Vi har valt att blanda förnyelse och erfarenhet för att uppnå en helhet som kan ta över styret i Landskrona om några år, avslutar Strandberg.

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser