Annons

BoIS segrade i Nightcapen


Idrottshallen var fylld till bristningsgränsen när den 22:a upplagan av Nightcap avgjordes igår.
Inför nytt publikrekord 2123, besegrade Landskrona BoIS överraskningslaget Härslöv i finalen med komfortabla 2-0.
Lagen möttes även i en välspelad gruppfinalmatch och även här vann BoIS, då med 3-0.
En som verkligen satt sig i respekt var Härsövsmålvakten Christian Hansson som i gruppspelsmatchen mot BoIS storspelade och som senare på egen hand avgjorde semifinalen mot BK Fram.
Noterbart från den matchen var att Christian Hansson här gjorde två oerhört snygga mål. Det avgörande 3-2 målet kom när det endast återstod 1 sekund och Frammålet vaktades av brorsan Fredrik.

I den andra semifinalen tvingades TEAM Landskrona Posten till Sudden Death av BoIS. Efter tre minuters övertid klev en av turneringens giganter, Johan Andersson, fram och slog in segermålet ur snäv vinkel.
– Lite snöpligt, jag tycker nog att vi var bästa laget. Vi gick obesegrade genom gruppspelet. Det krävdes ett sudden för att BoIS skulle vinna över oss, säger TEAM LPs coach Anders Nordström.

Annons
 

I finalen inledde BoIS-ungdomarna i högt tempo och skapade direkt ett flertal chanser. Härslöv stretade dock bra emot men när BoIS genom Rasmus Lindgren gjorde 1-0 kändes det som att årets Nightcap var avgjord. 2-0 målet gjordes av Robert Drwiega efter en snabbt slagen frispark då härslövspelarna fortfarande diskuterade domslutet.

Gladast idag är man väl i HIF, Häljarps IF som var det enda laget som lyckades besegra slutsegrarna. Hård vinterträning väntar Glumslöv och Bolton som inte mäktade med att få bollen i mål.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser