Annons

Vissa medgivanden om bränderna

Under onsdagen hördes en 13-årig flicka angående den senaste tidens bränder i Skåne. Flickan har vid förhören uppgett att hon anlagt brand på Åhléns/Hemköp i Landskrona i tisdags och på Åhléns och Stadium i Malmö under onsdagen.

När det gäller branden i Helsingborg på tisdagskvällen är flickan inte hörd om denna. 13-åringen befinner sig nu på LVU-hem. Utredningsarbetet går nu vidare för att klarlägga omständigheterna kring bränderna. Vad gäller branden i Landskrona har tekniker varit på plats under torsdagen, men på grund av rasrisk och annat har någon reell teknisk undersökning inte kunnat påbörjas, skriver Polisen i Nordväst Skåne i ett pressmeddelande.

Annons
 

Se även gårdagens artikel >>

UPP

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser