Annons

Trivsam julskyltning

Lite grå och kulen, men trivsam ändå var gårdagens julskyltning som bjöd på både tomtar och dans kring granen.
Verdandi körde sin traditionella julmarknad i Folkets hus och här dröjde det inte länge innan de första juldanserna var igång. På plats fanns också Hjärt- och Lungsjukas förening med information och ett gratis blodtryckstest. Kanske något att tänka på inför den stundande julstressen.
– Det är första gången vi gör så här, det är ett led i vår information och det kan vara bra att testa trycket inför julen, sa en leende Barbro Andersson.

På Rådhustorget avlöste aktiviteterna varandra, här bjöds på allt från linedance till presentation av årets luciakandidater.
Butikerna försökte locka med lite julklappstips och många var också Landskronaborna som lät sig väl smaka av gratisproverna på glögg och annat julgodis.
– Det är alltid trevligt med skyltsöndagen, det lyser upp i mörkret, tyckte Anna Svensson som var ute och letade julklappar till barnbarnen.
– Jag har fått några önskelistor, så det blir en hel del att stå i, konstaterade hon med ett leende och hastade vidare över Rådhustorget.

Annons
 

Även på museet var aktiviteterna många. Pyssel, glögg och underhållning varvades i en salig blandning.
– Det är så mysigt att gå runt här och känna på alla dofter, säger 12-åriga Lisa Johnsson medan hon njuter av de nyss inköpta polkagrisarna i den lilla butiken på tredje våningen som dagen till ära hade öppnat.

Av Kalle Berggren och Kary Persson
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser