Annons

BoIS möter IFK Göteborg i premiären

BoIS börjar nästa säsongs allsvenska på hemmaplan och tar emot IFK Göteborg den 7/4. I andra omgången väntar nykomlingen Enköping på bortaplan åtta dagar senare, åtminstone om man får tro webbsidan Svenskafans.com.
– Det stämmer att vi har skickat ett förslag till klubbarna om hur spelschemat kommer att se ut. Det är dock illa att det kommit ut redan. Vi vet av erfarenhet från tidigare år att spelschemat ändras flera gånger. Det händer då ofta att fel uppgifter cirkulerar på olika ställen, säger Anders Brulin på Svenska Fotbollsförbundets tävlingssektion.

I morgon träffas klubbarna och förbundet för att alla ska ventilera programmet och spika det så långt som möjligt, och därefter börjar ett styvt efterarbete,
– Sedan är det dags för alla övriga inblandade att tycka till. Det är allt från TV-bolag till polisen som ska gå genom schemat för att se till att allt kommer att flyta så smidigt som möjligt, förklarar Brulin och avslutar
– Programmet som nu är ute är mycket preliminärt. Det spikade kommer att publiceras på vår hemsida den 15 januari.

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser