Annons

Skånska Teatern ej i likvidation

Vid en extra bolagsstämma i Nya Skånska Teatern AB, igår, beslutade stämman att driften skall fortsätta och att bolaget således ej skall gå i likvidation. Styrelsen presenterade sin lösning, som delvis består i att sänka produktionskostnader och delvis i att avvakta nästa års bidragsstorlek innan höstens program permanentas.

Att verksamheten skall fortsätta innebär att julbordsshowen Sällskapet Storleken spelar ingen roll – men spelar musik ändå på Café 31 har sin planerade premiär den 2 december.
Det är ett stort tryck på platserna till årets julunderhållning och om den prognosen håller i sig, kan problemet lösas redan i år.

Annons
 

Fortsatt verksamhet innebär också att förarbetet med barnföreställningen Cornflakesportföljen av Isa Shöjer fortskrider.
Vi kan också fortsätta att föra diskussioner om ett nytt samarbete inför sommaren 2003 efter det lyckade samarbetet med Sommarteater på Krapperup och Amatörteaterföreningen Harlekin i Muntra Fruar sommaren 2002.

Styrelsen för Nya Skånska Teatern ser efter dagens extra bolagsstämma mycket positivt på ägarnas stöd och att den planerade verksamheten kan fullföljas.

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser