Annons

Mikael Rynell klar för BoIS

Idag skrev BoIS ett treårskontrakt med Brommapojkarnas mittfältare Mikael Rynell och därmed är första pusselbiten inför kommande års allsvenska spel på plats.
– Det känns skönt att detta är klart, hälsar BoIS klubbdirektör Lars Persson från Arlanda där kontraktet skrevs på.

Rynell är 20 år och har sammanlagt 46 matcher och 5 mål i bagaget från Brommapojkarna.
– Mikael håller fortfarande på att utvecklas och har värvats för att kämpa om en plats i A-laget till nästa säsong, fortsätter Persson och Rynell är optimistisk,
– Mitt mål är att ta en plats i startelvan när allsvenskan drar igång i början av april.

Annons
 

Även AIK var intresserade av mittfältaren men BoIS kändes som det bättre laget,
– Det stämmer. Mitt första intryck av BoIS var att det kändes rätt. Förutsättningarna för att jag ska kunna utvecklas i laget känns som stora och mitt intryck av Janne Jönsson och hans träningsmetooder är också mycket bra. Lagets fotboll tilltalar mig och sen känns det som att chansen att få spela i A-laget är större i BoIS än i AIK.

När Rynell flyttar till Landskrona är ännu inte riktigt klart.
– På den fronten är inget riktigt spikat i dagsläget. Jag siktar dock på att vara på plats när träningen kör igång i början av december. Under tiden kommer jag att träna själv för att hålla flåset uppe inför försäsongsträningen, hälsar Rynell.

På frågan vad han kan tillföra BoIS hävdar han framför allt två sidor som han själv ser som styrkor,
– Jag har en bra teknik samt det faktum att jag är bra med båda fötterna är en klar styrka i dagens fotboll.

av Kary Persson
Foto: Håkan Karlsson
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser