Annons

Inget tak på ståplats nästa år

Det har varit tyst om vad de olika partierna har som förslag till budget för 2003 men en sak är idag klart. Det blir inte vad många hoppats på, ett tak över stora ståplatsläktaren på IP till nästa säsong.
– Tyvärr så strök budgetberedningen ett äskande som skulle innebära ett tak över ståplatsläktaren, säger Bengt Nissler, förvaltningschef på Fritidsförvaltningen.

Även i Landskrona BoIS har man fått signaler på detta,
– Vi är naturligtvis mycket besvikna. Vi hade hoppats på en fortsatt upprustning men det är bara att beklaga. Förutom taket stod nya omklädningsrum högt på vår önskelista, säger en luttrad BoIS-ordförande, Kenneth Håkansson.
Nissler låter dock hälsa att lite pengar kommer att satsas,
– Vi har fått ett par hundratusen för att förstärka på kiosksidan samt till planteringar, men sen är pengarna slut. Vi har dock kontaktat BoIS för att diskutera om en eventuell byggnad vid västra ståplatsingången vid korvkiosken som skulle ersätta de baracker som användes som vip-bodar förra säsongen.
BoIS ger dock inte upp utan blickar framåt,
– Detta betyder inte att projekten är nedlagda, bara skjutna på framtiden, avslutar Håkansson.

Annons
 

Läs vad politikerna sade i frågan veckorna innan valet >>

av Kary Persson
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser