Annons

Moomsteatern på Museet

Moomsteatern, som framgångsrikt arbetat med funktionshindrade och förståndshandikappade skådespelare ger på söndag en föreställning på Landskrona Museum. Bagage – vad har vi med oss i våra mentala ryggsäckar?, som pjäsen heter är en del av söndagsprogrammet på museet som går under temat – Handikapp inget hinder för kultur.

– Moomsteatern bjuder på några scener som speglar och raljerar med våra fördomar och värderingar kring människor som på olika sätt anses utanför, meddelar Emeli Zeilon på kulturförvaltningen.

Annons
 

Efter föreställningen blir det samtal och diskussion. Samtalet leds av representanter från Handikappomsorgen, Ann-Mari Frödin, Christa Gustavsson, Inger Roswall, Gösta Magnusson och Gunnel Ideberg.
I Café Nell Walden presenterar Handikappomsorgen i Landskrona sin verksamhet med en utställning. Caféet drivs för övrigt av Handikappomsorgen. Magnus Wallin spelar skivor med sin egenkomponerade musik. Även tillfälle att bekanta sig med kommunikationshjälpmedlet Sound beam kommer att finnas.

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser