Annons

Grattis Landskrona…

– Grattis Landskrona nu öppnar Dressmann på Järnvägsgatan, så kan det komma att låta i TV-reklamen om någon vecka.
– Det är inte vi som bestämmer det själva utan all reklam sker via Örebro men jag hoppas och tror naturligtvis att det blir så, säger Maria Granström, blivande butikschef för den 147:e Dressmann butiken i Sverige som öppnar i SATS förre detta lokaler på Järnvägsgatan.
– Onsdagen den 30:e oktober ska allt vara klart för invigning av den nya butiken, säger den förhoppningsfulla butikschefen som initialt kommer att anställa 3 personer på halvtid samt troligen någon så kallad helgextra.

Att företaget nu satsar på Landskrona är ett led i den strategi man har om att bli den ledande herrklädeskedjan i Sverige.
– Alla män i alla städer ska ha chansen att gå klädd i Dressmann-kläder, säger Granström och skrattar gott åt sitt nykläckta rim.

Annons
 

Dressman har i nuläget totalt 293 butiker fördelade på Sverige, Norge, Finland, Island, Tyskland och Lettland.


Även i Sture Anderssons gamla lokaler arbetas det.

Grattis 2
Nu är det inte enbart på Järnvägsgatan som ett av stadens butikshål täpps igen utan även Sture Anderssons Intersportlokal på Eriksgatan har hittat ny hyresgäst. Det är Peter Asteman som tillsammans med sin fru kommer att öppna en bokhandel i den förre detta sportbutikslokalen.
Paret Asteman drev tidigare Landskrona Bokhandel vilka de dock fick överge i samband med en konkurs tidigare i år.
Den nya bokhandeln som kommer att få namnet Landskrona Bok och Papper slår påpassligt upp dörrarna för första gången under kulturnatten den 11 oktober då bland annat författaren Willy Josefsson finns på plats.

av Håkan Karlsson
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser