Annons

Filmstudion hedrar Charles Gregmar

Landskrona Filmstudio startar sin verksamhet för säsongen lördagen den 28 september. Men redan nu på lördag har föreningen ”kick off” på Bio Maxim då man visar Alf Sjöbergs klassiker Hets för att hedra bortgångne medlemmen Charles Gregmar som medverkar i denna film i en liten roll.

Charles Gregmar var ledamot i styrelsen ända till sin bortgång och en av föreningens stora eldsjälar. Gregmar var dessutom bosatt i Hollywood under ett par år. Utöver det stora filmintresset var jazzmusik något som låg honom varmt om hjärtat och därför kommer pianisten Caesar att spela i foajén en stund före filmen. Filmen börjar kl.15. Filmstudio öppnar foajén kl. 14. Medlemmar från förra terminen går in gratis, och nya medlemmar till denna termin, andra betalar 40 kr för filmen.
Lördagen den 28 september kör sedan filmstudion igång. Först ut är den italienska filmen Ett rum i våra hjärtan.

Annons
 

För hela Filmstudions program se http://www.landskrona.se/kultur/filmstudion/film.html

UPP

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser