Annons

Alexander Farnerud – Sveriges största fotbollstalang

I tisdags skrev vi om att BoIS-talangen Alexander Farnerud mottagit två utmärkelser och nu är det konstaterat. Alexander är Sveriges största fotbollstalang. Det säger tio av landets största fotbollsagenter och de vet vad de talar om.

Gemensamt för agenterna är att de har total koll på talangutvecklingen i landet, för att det är deras jobb. Med hjälp av deras unika kompetens har com hem:s topplista över landets hetaste talanger tagits fram.
Enda begränsningen: kandidaterna måste spela i Sverige och vara födda tidigast 1981.
Två namn toppar överlägset: Landskronas BoIS Alexander Farnerud och Djurgården IF:s Kim Källström.

Annons
 

Farnerud – som jämförs med hockeystjärnan Peter Forsberg då han ensam ”kan lyfta ett helt lag” – är glad över utmärkelsen och erkänner att han är mycket nöjd med säsongen.
– Jag hade lite tur som fick chansen i premiären mot Helsingborg när en spelare blev skadad och sen dess har det bara flutit på. Framför allt är jag nöjd med att jag inte gjort en enda plattmatch under hela säsongen, säger Alexander till Tip-TV som står för undersökningen.

Läs hela artikeln på www.landskronabois.com.

av Kary Persson
© Landskrona Direkt

UPP

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser