Annons

Bi-roller inget för Teatern

Just nu repeterar Nya Skånska Teatern pjäsen Minnesnycklar – en resa i nöd och lust.
En dag under repetitionen började det droppa ner getingar på scenen. Den ena efter den andra getingen singlade ner i den starka belysningen. Det visade sig snart att ett stort getingbo på utsidan av Teatern var förbundet med en lagom stor gång för getingarna att planka in på Teatern.

Eftersom det inte finns några bi-roller i pjäsen blev man tvungna att avbryta repetitionerna och istället tillkalla Anticimex.
Det gift som skadebolaget sprutade på gaddinsekterna fick effekten att fler kände sig manade att fly in på Teatern och söka sig mot scengolvet, vilket fick ensemblen att återigen avbryta repetitionerna. Dessa oinbjudna statister har nu fått Nya Skånska Teatern att flytta fram premiären på Minnesnycklar från den 21 september till den 26 september.

Annons
 

av Håkan Karlsson
© Landskrona Direkt

UPP

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser