Annons

Debatterna avlöser varandra

Att valet närmar sig syns tydligt överallt. Skyltar på stan sitter uppsatta i vart och vartannat hörn och debatterna avlöser varandra.
I annan artikel berättade vi om den kommande direktsända tv-debatten arrangerad av Landskrona Vision.
Igår hade SVT ett team i Landskrona när de ordnade en regionalpolitisk debatt på biblioteket i frågan om integrationen av invandrarna, både på bostads- och arbetsmarknaden. En debatt som följdes bäst från TV-soffan, då man på plats dåligt hörde vad politikerna och övriga hade att säga.
Bättre ljud blir förhoppningsvis redan idag när Barbro Boström (m) och Bo Nilsson (s), debatterar regionalpolitik på Stadsbiblioteket med start klockan 19.00.
Socialdemokraterna och Moderaterna i Landskrona kommer dessutom att mötas i en debatt om rikspolitik då Cecilia Brorsson (m) och Anders Karlsson (s), tampas.
En kommunalpolitisk debatt kommer också att arrangeras och då företräds partierna av Tutti Johansson Falk (m) och Lars Wallstén (s). Tid och plats för de två sistnämnda debatterna är ännu inte spikade. Noterbart är att moderaterna hjälper socialdemokraterna med varannan damernas.

av Kary Persson
© Landskrona Direkt

UPP

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser