Annons

Intensiv höst för Nya Skånska Teatern

Sven Wollter och Ensemble Mare Balticums framträder som vi tidigare skrivit på Teatern den 26 och 27 augusti. Detta är dock inte det enda som händer på Skånska Teatern och man utlovar en intressant Teaterhöst i Landskrona.
En vecka in i september drar Berättarklubben igång på 31:ans bakgård. Det är amatörskådespelarveteranen Lasse Sjöberg och teaterpassionisterna Sven Hansson och Åsi Hildebrand som tänker bjuda på en heldag den 7 september med sagor och gyckelspel.
Eftermiddagen kommer att inledas med sagor för barn från 5 år och från 18:00 plockas de barnförbjudna berättelserna fram.

14 dagar därefter närmare bestämt den 21 september har Nya Skånska Teatern premiär på MINNESNYCKLAR – en resa i nöd och lust! En pjäs som utlovar stora och små berättelser från alldeles sanna livsöden.
MINNESNYCKLAR är ett samarbete med Malmö Muséer och har sitt ursprung i utställningen; Gränslösa Minnen!
Enligt ett pressmedelande från för Nya Skånska Teatern är MINNESNYCKLAR är en nyskriven pjäs som vänder sig till alla som har rest, ska resa, måste resa eller kanske aldrig ville resa, och som är garanterat fritt från reklamavbrott!
Föreställningen kommer att spelas onsdagar och torsdagar under hösten 2002. Medverkande är Sofia Andrén, Elias Faingersh, Thuva Härdelin, Bodil Mårtensson, Jens Olsson och Sofia Åsenlöf.

Annons
 

Läs mer om Sven Wollter och Ensemble Mare Balticums framträdande på Teatern.

UPP

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser