Annons

Sydländsk segeryra när BoIS vann

Vad är dröm och vad är verklighet, är nog en tanke som många BoIS-fans ställde sig när de klev ur sängen i morse. Aldrig har väl så många killar öppet kramat varandra i Landskrona som skedde igår kväll.
När supporterbussarna åter anlände ner till Kasernplan efter Landskrona BoIS makalösa seger på Olympia korkades Eriksgatan fullständigt igen av segerrusiga fans.
Scenerna som utspelade sig var minst sagt sydländska. Bilar tutade med BoIS-flaggor hängande ut genom fönsterna, några tog ett segerbad i Västanvinden, stämningen var euforisk och alla stannade kvar för att invänta BoIS spelarbuss.
– Det var minst 600 supportrar som samlades vid Eriksgatan, uppskattade supporterpolisen Anders Norberg folkmassan till.

När BoIS-bussen väl dök upp på Eriksgatan visste jublet inga gränser och hejaropen ekade mellan husfasaderna så att stans samtliga ”bullervakter” måste satt kvällskaffet i vrångstupen.
En som inte åkte med spelarbussen genom staden var Alexander Farnerud som istället tog sin bil ner och möte en extatisk hop av supportrar på Rådhustorget.
– Det här var riktigt stort, jag blev oerhört förvånad av uppslutningen på torget. Jag har aldrig varit med om dess like, säger Farnerud apropå hyllningarna.
Minst lika tagen var BoIS lagledare Roland Rundqvist,
– FANTASTISKT! Det var helt otroligt och se alla supportrar på Eriksgatan, jag måste citera vad Hasan Cetinkaya sa, ‘Det här är till och med bättre än i Turkiet’. Jag är stolt över Landskronas supportrar och det stödet de ger oss.

Annons
 

av Håkan Karlsson
© Landskrona Direkt

UPP

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser