Annons

CD-Bolaget stänger


Landskronas enda renodlade skivaffär CD-Bolaget på hörnet Östergatan/Stora Norregatan slår igen för gått redan till kommande månadsskifte.
– Det stämmer lördagen den 31 augusti slår jag igen butiken, säger CD- Bolagets ägare Peter Berghjelm och berättar vidare
– Jag har fått en anställning på Strandpaviljongen, där jag ska fungera som något av en driftschef och försöka få bättre fart på stället och som anställd ska det även bli skönt med fem veckors lagstadgad semester, medger Berghjelm, något han saknat som egenföretagare.
En annan anledning till att Peter Berghjelm nu väljer att lägga ner CD-Bolaget är den allt mer hårdnande konkurrensen i branschen. Därför har inte valt att försöka hitta någon som tar över,
– Där finns ingen lönsamhet att ha en renodlad skivaffär i Landskrona idag. Sen är det fler som vill ha en skivaffär än de som faktiskt handlar. Ett Landskronafenomen som även gäller för båtar till Köpenhamn, bokhandel etcetera.
Lokalen kommer dock inte att stå tom. CD-Bolaget delar idag utrymmet med Alfa Snabbfoto och vad som kommer att ske med skivhörnan är inte riktigt klart, möjligen kommer ett galleri att öppnas där.

av Håkan Karlsson
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP


Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser