Annons

Biljetter till HIF-BoIS släpps

Den 12 augusti är det dags för det tredje av fyra Skåndederby för Landskrona BoIS. Då åker man till Helsingborg för att på Olympia ta sig an HIF. Matchen röner ett oerhört intresse och att det kommer att bli mycket folk på matcher står utom allt tvivel.
Samtliga sittplatsbiljetter är slutsålda men BoIS har fått 2 000 ståplatsbiljetter för att sälja till BoIS-anhängare,
– Ja det stämmer. Vi kommer dock att sälja cirka 500 till supporterklubben Black & White som siktar på att resa till Helsingborg med tio fyllda bussar. De övriga 1 500 biljetterna säljer vi ute i biljettboden vid BoIS kansli, säger Tomas Nilsson som ansvarar för BoIS biljettförsäljning.
Öppettiderna är följande: måndagar, onsdagar och fredagar klockan 10-14, samt torsdagar klockan 14-18.

av Kary Persson
© Landskrona Direkt

UPP

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser