Annons

Världens största sportbyrå visar BoIS

Igår befann sig ett TV-team från England i Landskrona. Teamet tillhör TWI, Trans World Internationall, vilket är världens största oberoende producent och distributör av sportprogram för TV. Anledningen till besöket är Landskrona BoIS framfart i Allsvenskan.
Under gårdagen filmade man lite på stan samt på Idrottsplatsen och teamet är tillbaka på söndag för att bevaka matchen mellan BoIS och Kalmar FF.
– Jag tycket det är en intressant nyhet att BoIS tagit sig upp från Superettan och att de sedan klarat sig så bra i allsvenskan. Reportaget kommer att bli 6-7 minuter långt men i vilken eller vilka kanaler det kommer att visas vet jag inte idag, säger Russel Dawson på TWI.
Landskrona Direkt erfar emellertid att inslaget kommer att visas på Futbol Mundial på Viasat Sport, när är dock inte klart.

TWI ägs av IMG, ett multinationellt företag som bland mycket annat är agenter för idrottsmän. En av IMG:s agenter, Claes Elefalk är agent för Alexander Farnerud, men någon koppling mellan IMG och det aktuella reportaget finns inte,
– Nej, vi är inte i Landskrona på uppdrag av IMG. Vi befinner oss i Sverige för att göra ett reportage om Gothia Cup och fick idéen om BoIS när vi väl var i Sverige, avslutar Dawson.

Annons
 

av Kary Persson
© Landskrona Direkt

UPP

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser