Annons

Fotbollsfebern fortsätter

Det råder fotbollsfeber av sällan skådat slag i Landskrona och samtalsämnena är många. Landskrona Direkt ger dig svaren på ett par av de mest aktuella frågorna.

Magnus ”Turbo” Svensson klar mot BoIS?
Bröndby-proffset Magnus Svensson flyttar hem till Vinberg (utanför Falkenberg). Främsta skälet är att sonen ska börja skolan i höst och därför skriver Magnus idag kontrakt med Halmstad BK. Dock hinner han inte bli spelklar till matchen mot BoIS på tisdag.
Mathias Eriksson på Svenska Fotbollsförbundets tävlingsenhet säger till Landskrona Direkt,
– Än har vi inte sett till några papper och skulle det dyka upp något idag eller på måndag så tar det cirka en vecka innan han är spelklar. Så någon debut mot Landskrona är inte aktuellt.
Troligtvis gör Turbo debut i Halmstad mot AIK på Örjans Vall 22 juli.

Annons
 

Andreas Jakobsson bäst i Bundesliga?
Andreas Jakobsson är i skrivande stund på väg till Österrike med Hansa Rostock och har ej kunnat nås för en kommentar angående att han av den ansedda tyska fotbollstidningen Kicker rankas som en spelare av ”hög internationell klass” och där endast världsmästaren och Bayer Leverkusenspelaren Lucio håller högre klass av Bundesligas mittbackar.

Då Andreas i måndags besökte Landskrona IP och matchen BoIS – AIK, tackade BoIS ordförande Kennet Håkansson honom för hans enastående insatser under VM och önskade honom välkommen tillbaka till BoIS den dagen han bestämde sig för att återvända till Sverige.
Någon övergång lär dock inte vara aktuell för tillfället för Andreas del, vare sig till BoIS eller någon storklubb ute i Europa.
Från hemmet i Rostock hälsar fru Jessica,
– Vi har inte hört något, så det tror jag absolut inte är aktuellt. Dessutom trivs vi mycket bra här.

Daniel Nannskog = Målgaranti på IP?
Nannskog fortsätter att ösa in mål på Landskrona IP. Han har gjort mål i samtliga seriematcher sedan den 23 september ifjol.
– Jag älskar att spela på IP, säger Daniel Nannskog.
Hans känsla för vart målet placerat gör att han för tillfället parkerar på en andra plats i skytteligan och en första plats i assistligan,
– Det är klart att jag vill vinna skytteligan men det är absolut inget jag går och tänker på. Det viktigaste är att vi vinner våra matcher. Gör jag sedan mål så får jag se det som bonus.
Idag har Fotbollskväll en omröstning på sin hemsida (hittas på www.svt.se) där dagens fråga är, – Vem vinner den Allsvenska skytteligan?
Kanske inte alldeles oväntat toppas listan av just Daniel Nannskog.
– Wow, stämmer det? Det är cooolt, säger Nannskog när vi upplyser honom om folkets förtroende.
– Det är jag jäkligt nöjd med, det bevisar att folk tror på mig.
Ställningen vid lunchtid var efter cirka 2000 lagda röster följande;
Peter Ijeh 20%, Andreas Andersson 10%, Daniel Nannskog 28%, Alvaro Santos 14%, Kim Källström 5%, Andreas Hermansson 12% och Annan spelare 10%.
Att framgångarna skulle leda till proffsspekulationer är inte något som Nannskog är beredd att hålla med om,
– Nej, jag har inte hört ett skit, säger Nannskog om eventuella proffsrykten.

av Håkan Karlsson
© Landskrona Direkt

UPP

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser