Annons

Högtryck i Landskrona – lågtryck hos polisen

När Landskrona Direkt ringde jourhavande polis under förmiddagen nåddes vi av beskedet att inte ett enda samtal om anmälning av brott inkommit till polisen från Landskrona under gårdagskvällen eller natten till idag,
– Man kan ju tro att det är värmen som gör att brottsligheten minskar men det finns ingen statistik på det, säger Sven Eriksson, jourhavande på polisen i Helsingborg.
Det finns dock tillfällen då det nästan alltid är lugnt,
– Ja, det är när Sverige spelar under hockey-VM. Vi vet dock inte om brottslingarna har särskilt intresse för hockey eller att folk som drabbas väntar med att ringa tills efter matcherna, avslutar Eriksson.

av Kary Persson
© Landskrona Direkt

UPP

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser