Annons

Fina priser på spel under sim-SM

Kommande onsdag inleds SM-veckan i simning på Citadellbadet i Landskrona.
Citadellbadets 50 meters bassäng är erkänt snabb och det kan verkligen löna sig att simma fort i Landskrona.
Omega och Landskrona Kommun spetsar nämligen prisbordet rejält under SM. Förutom SM-medaljer och en bil av märket Chrysler till den som slår världsrekord, kommer Omega att tilldela bästa dam- respektive herrprestation en exklusiv klocka. Detta pris får också den som slår det första världsrekordet.

– Om det blir världsrekord eller ej beror på var simmarna ligger i sin träningsfas inför EM. Störst chans tror jag Emma Igelström har på 50 meter bröstsim och Anna-Karin Kammerling på 50 meter fjäril, säger simförbundets sportchef Hans Chrunak och meddelar att samtliga av landets världssimmare kommer till Landskrona.

Landskrona Kommuns pris till alla som slår svenskt rekord är en gratis vecka i Landskronas semesterby.

av Håkan Karlsson
© Landskrona Direkt

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser