Annons

Ingen brasse i BoIS

Landskrona BoIS har i helgen beslutat att inte kontraktera den brasilianske spelaren Odair Hellman.
– Odair är en fantastiskt trevlig kille som helt klart hade smällt bra in i gänget, tyvärr saknade han några av de spetskvalitéer som vi hade förhoppningar om att finna, säger klubbdirektör Lars Persson och förtydligar,
– Ska vi utöka truppen, ska det vara med en kille som är bättre än de som redan finns. Vi bedömde det som Odair hade varit trea, fyra på vårt innermittfält. Jag tror däremot att Odair hade kunnat ta en plats i ett annat svenskt elitlag.
Med Patrik Sundström som man inte vet när han kan börja träna med laget och med Afo Dodoo på skadelistan året ut, väljer BoIS-ledningen att ta det hela med ro,
Vi ligger lågt, just nu har vi ingen spelare på gång, men man vet aldrig, kanske kan det redan nästa vecka vara någon här och provträna, säger Lars Persson och berättar samtidigt att 31 augusti är sista dagen för övergångar.

av Håkan Karlsson
© Landskrona Direkt

UPP

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser