Annons

BoIS-souvenirerhetare än någonsin

Att det går bra för Landskrona BoIS märks med all tydlighet på försäljningen av souvenirer. Aldrig förr har suget varit så stort som det är i år.
– Vi har idag sålt för cirka 460 000 kronor och hade budgeterat med 500 000 för hela året. Jag uppskattar att vi kommer att sälja BoIS-prylar för cirka 1,5 miljoner kronor i år om julförsäljningen blir bra och det är naturligtvis ett fantastiskt resultat, säger Lars Östholm, en av de ansvariga för souvenirförsäljningen på Landskrona BoIS.
Det dyker hela tiden upp nya officiella produkter med BoIS-anknytning och den senaste, en t-shirt med den aktuella tabellen på ryggen har gått åt som smör i solen. 600 stycken beställdes hem och har sedan dess sålts både på kansliet och i affärer i staden.
– Vår första sändning tog slut för ett bra tag sedan. En kund kom in och ville köpa två stycken trots att vi bara hade en kvar. Faktum var att kassörskan hade en på sig och kunden insisterade på att även köpa den. Sagt och gjort, tröjan åkte av och kvar stod kassörskan i sin svarta BH, med ett gott samvete om att alltid ge kunden rätt, säger ägaren på Herrcenter, Nane Nyman, och skrattar.
Det ökade intresset för BoIS-souvenirer har gjort att föreningen utökar sortimentet med nya produkter och för att kolla vad som finns föreslås ett besök på föreningens hemsida där det finns en Internet-shop.

Även BoIS-ölen som Landskrona BoIS supporterklubb Black & White ligger bakom säljer mycket,
– Ja, den går bra. Vi har fram till idag sålt cirka 3 500 BoIS Bier och det placerar den på topplistan tillsammans med de stora märkena säger systembolagets butikschef Per-Olof Pettersson och lovar samtidigt att det alltid kommer att finnas ”randig” öl till de som vill ha trots att han själv håller på HIF.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser