Annons

BoIS ute ur cupen

Smekmånaden är över, borta är 6-2 mot HIF, 3-1 mot Örebro och 2-2 mot Sundsvall. Division 2-laget Tidaholm plockade ner Landskrona Bois på jorden igen genom att vinna cupmatchen med klara 4-2 efter 1-2 i paus.
– Vi bjöd på tre av målen och satte inte våra chanser, då kan det sluta så hör, summerade Boistränaren Janne Jönsson och försökte låta samlad efter kallduschen.
Visserligen saknade Bois många ordinarie spelare och lät flera unga killar spela, men det ursäktar knappast raset i Tidaholm.
– Jag tror inte det var underskattning, snarare tre enkla misstag som fällde oss. Det här är en läxa som vi lär oss av, suckade Janne Jönsson som såg Daniel Nannskog ge Bois ledningen på straff efter bara några minuters spel.
– Sen hade han ytterligare två bra chanser som inte blev mål och det straffade sig, påpekade Boistränaren.
Tidaholm kvitterade, men Matthias Eklund gav Bois ledningen inför pausvilan och allt såg ljust ut.
Men efter paus bjöd Bois in Tidaholm i matchen efter flera enkla misstag och det var inte lätt för Jonas Sandqvist, farfar kommer från Tidaholm, att vakta målet.
Jonas har haft bättre dagar. Tidaholm spelade inspirerat och utnyttjade Bois misstag. Tre mål i andra halvlek var tillräckligt för att få ner allsvenska Landskrona på jorden igen.

UPP

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser