Annons

Vänliga Landskrona möblerar om

Vänliga Landskrona har stuvat om ordentligt i styrelsen och frågan nu är vem som skall ta över som ordförande efter avgående Kjell-Åke Jönsson.
– Det finns namn som är aktuella, men inget är klart än, förklarar Bo Nilsson, tidigare socialdemokratisk riksdagsman som nu gör entré i styrelsen för Vänliga Landskrona.
Lennart Söderberg, företagare och moderat politiker har också valts in tillsammans med Bertil Hallengren och Landskronahems vd Göran Jingborg.
– Exakt vad vi skall arbeta med är inte klart, men för min egen del så tror jag att en organisation som Vänliga Landskrona kan göra en hel del bra för stan och centrum, och då tänker jag inte enbart på handeln utan verksamheten kan breddas.
Bertil Hallengren är närmast aktuell med Landskronamässan som drar igång i veckan och en välkänd profil när det gäller att dra igång olika aktiviteter.
När Vänliga Landskrona startade i januari 1996 var Bertil Edpalm den som först höll i aktiviteterna. Han ersattes senare av Peter Fridolf och idag är det samordnare Frank Haglund som håller i trådarna för aktiviteterna. Vänliga Landskrona har idag 76 medlemmar, allt från butiker till fastighetsägare.

UPP

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser