Annons

Närpolis till fotbolls-VM

Närpolisen Jörgen Petersson i Landskrona får se Sveriges alla matcher under fotbolls-VM i Japan i tjänsten, skriver NST/HD
Anledningen är att Sverige ska.liksom övriga VM-länder, ha egen polis på plats. Förutom poliser från rikspolisstyrelsen och rikskriminalen får tre poliser från vanliga distrikt åka. En från Stockholm, en från Göteborg och en från Skåne.
NV-Skåne blev det distrikt som valdes ut och frågan gick till Jörgen Petersson i Landskrona, som behövde typ en halv minuts betänketid för att acceptera drömjobbet, skriver tidningen.
Som närpolis arbetar Jörgen Petersson mycket med de polisiära insatserna vid BoIS-matcherna. Nu får han ta klivet ut på de internationella arenorna. Den 26 maj åker de svenska poliserna till Japan. När de kommer tillbaka beror på hur det går för Sverige i VM, avslutar NST/HD

UPP

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser