Annons

BoIS tog sin andra raka seger

BoIS tog igår sin andra seger på två matcher och toppar Allsvenskan efter en mycket bra match mot Örebro på bortaplan.
Under första halvlek visade BoIS upp ett fantastiskt spel från försvar till anfall. Speciellt övertygande var vänsterkanten där Anders Friberg ingöt ett stort förtroende för anfallet som innebar att Håkan Söderstjerna vågade spela ut för fullt.

Båda halvlekens första mål gjordes av Alexander Farnerud som firade stora triumfer.
– Vi var väldigt bra i första halvlek. Vi hade till och med bud på ett tredje mål, säger en nöjd Janne Jönsson efter matchen.

Annons
 

I andra halvlek tog Örebro över spelet och pressade BoIS-försvaret och de lyckades reducera till 1-2 genom ett skott av Fredrik Nordback.
– De lyfter upp sitt spel samtidigt som vi tappar lite av vårt. Alexander Farnerud får en lårkaka och Anders Friberg får känning i baksidan av låret. Förhoppningen är dock att det inte är något allvarligt, fortsätter Jönsson.

I detta läge stod matchen och vägde.
Då trädde Danijel Milovanovic fram och gjorde matchavgörande 3-1 till randigt.
– Det var ett härligt mål. Matchen var inne i ett avgörande skede och därför var det skönt att få 3-1. Efter målet försöker de att ta tag i spelet igen utan att lyckas.

Avslutningsvis passar Jönsson på att tacka alla tillresta supporters,
– Både jag och spelarna tackar så mycket för stödet på Eyravallen. Det var en härlig stämning och nu blickar vi fram emot nästa match mot Sundsvall på hemmaplan på söndag. Vi suger på denna karamellen idag och i morgon kör vi på och blickar framåt.

UPP

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser