Annons

”Nya IP klart till premiären


Landskronas Idrottsplats har som bekant renoverats kraftigt inför den kommande allsvenska säsongen som startar på lördag när BoIS tar emot ärkerivalerna Helsingborgs IF.
Det har hänt massor sedan Superettans höstavslutning förra säsongen. Bland annat har nya stolar monterats på sittplatsläktaren. Svarta och vita på den övre halvan och gråa i ett parti i mitten samt längst ner,
– En nackdel har vi kommit på med anledning av att vi bytt från de gamla bänkarna till stolar. Förra året fick barnen komma in gratis i föräldrars sällskap då det fanns plats för alla. De nya stolarna innebär dock att vi kommer att hålla hårt på numreringen vilket innebär att några så kallade gratisplatser inte kommer att finnas, säger BoIS klubbdirektör Lars Persson.
Vidare rapporterar Fritidsnämndens Bengt Nissler att det nu är ordentligt anpassat för rörelsehindrade att se matchen eftersom en del av ombyggnaden inneburit att bygga en ramp för rullstolsbundna,
– Det är något vi är mycket glada för. De rörelsehindrade har en egen parkering just utanför gamla entrén till läktarbadet. Där väntar en hiss som tar upp dom till läktaren och rampen med plats för 10-12 rullstolar. Bara några meter ifrån finns även handicapvänliga toaletter.
I övrigt är den nya läktaren på den östra kortsidan i det närmaste färdig, en läktare som på lördag kommer att fyllas av 1600 tillresta Helsingborgare.

UPP

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser