Annons

Arbetsnamn: Allsvenskan


Det som startade som en ren plojspelning på en sommarfest arrangerad av supporterklubben Black & White har utvecklat sig till ett band som nu är inne i skivstudion för tredje gången.
Sedan en månad tillbaka har killarna i Rude BoIS, Roland Telin, Anders Jeppsson, Jonas Olsson och Michael Svegbrandt lagt nästan all fritid i skivstudion för att färdigställa gruppens tredje skiva.
– Den går under arbetsnamnet ”Allsvenskan” och som tidigare är det välkända låtar som skrivs om och ges randiga texter, förklarar bandets kapellmästare Roland Telin.
Gruppen blandar friskt om bland musikstilarna och under Landskrona Direkts besök i studion, svängde det rejält till välkända jazzlåten ”Minnie The Moocher”.
– Det är en svår text att sjunga och folk man mött på gatan när jag varit ute med hunden har tittat lite konstigt på en när man gått och nynnat på den, säger Telin och tillägger,
– men killarna och tjejerna i kören, det vill säga valda delar av BoIS-klacken fixade det riktigt bra nu när vi spelade in det idag, berömmer Telin.
Skivan kommer att släppas lagom till VM-uppehållet och ett releaseparty kommer då att hållas.
– Vi kommer även att spela på GEA-torget i samband med folkfesten den 15 juni., berättar Roland Telin.
Att det blir någon spelning på IP i samband med någon BoIS-match är dock inte troligt,
– Nej, då står vi i klacken och sjunger, säger Telin
Om framtida skivsläpp säger Telin avslutningsvis
– Man kan väl alltid hoppas att vi får göra dubbel CD:n ”Champions League”.

UPP

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser