Annons

Skadedrabbat BoIS föll på La Manga

Om inte tio små negerpojkar så näst intill. Landskrona BoIS fick låna MFF:s tredjemålvakt Daniel Pode i matchen mot Sogndal, men det hjälpte inte, förlust med 3-1 efter 2-0 i paus.
– Vi får ta med oss den sista halvtimmen, i övrigt var det inte mycket som fungerade, suckade Boistränaren Janne Jönsson som nu också kan avskriva nigerianen James Okoli som fick spela en dryg timme innan han ersattes av unge Eric Rönningberg.
– Han var kanske inte vad vi hade väntat oss, poängterade en diplomatisk Janne Jönsson. Eric Rönninberg dock av helt annan ull, efter bara någon minut på banan snyggade han till resultatet genom att reducera Sogndals ledning och fastställa slutresultatet.
Med bägge målvakterna febersjuka fick BoIS be MFF om hjälp och till saken hör att ytterligare en dryg handfull Boisspelare inte var i spelbart skick.
– Förhoppningsvis skall det inte vara något allvarligt, men visst är det bekymmersamt när vi bara dryga tre veckor före premiären inte fått köra med samma lag i någon match, poängterade Janne Jönsson.
BoIS hade annars den bästa chansen i matchens inledning när Jeppe Ljung sköt över efter bra förspel av Håkan Söderstjärna.
Sogndal, med tre man på topp, tog dock snabbt över och kunde tämligen enkelt gå fram till 3-0 innan BoIS fick bättre fart under skorna.
Förutom unge Eric Rönningberg gjorde också talangen Rasmus Lindgren debut med den äran som inhoppare.
– Dessutom hade vi problem i backlinjen, Magnus Thorvaldsson kände av en ryggskada och tvingades utgå. På hans plats spelade Magnus Kjellsson som normalt är mittfältare, så vi kan knappast tala om någon normal match.
Janne Jönsson låter onekligen lite orolig inför premiären om drygt tre veckor, skador, uselt väder och en del andra småsaker har ställt till det under uppladdningen inför allsvenskan.
– Det kunde varit bättre, men jag är optimist och tycker trots allt att det ser ganska bra ut. Får vi nu bara några veckors bra träning så kommer vi att vara förberedda för vad som väntar, avslutat en trots allt optimistisk Boistränare.

UPP

 

Annons
Annons
Annonser






















Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser