Annons

The Negatives på turné till Tyskland

Landskronas enda punkband, The Negatives reser i morgon, lördag till Tyskland där dom ska spela in sin debutplatta och göra en turné.
– Vi ska ner till Tyskland och spela in vår platta som kommer att finnas både som CD och LP. Efter det ska vi även ut på en kort turné, säger Mikael ”Svegis” Svegbrandt, bandets basist och förklarar varför man även släpper skivan som LP,
– Det var skivbolaget i Tyskland som ville det. Inom små musikstilar som punk och ska finns det fortfarande en hel del nostalgiska lyssnare som har behållit sina gamla skivspelare.

Något framträdande i Sverige är dock inte inplanerat,
– Sverige har ingen riktigt bra punkscen, inte ens i Stockholm, men vi har skickat material till bland annat Hultsfredsfestivalen. Sen hade det varit kul att spela på Landskronakarnevalen i sommar.

Annons
 

The Negatives ska ut på ytterligare en turné i Tyskland i och med att skivan släpps i maj. De ska då framträda i städer som Berlin, Düsseldorf och Leipzig. De har dock redan material ute och det är en så kallad splitskiva med ett annat band som deras tyska skivbolag har gett ut.

The Negatives fick i somras en ny sångare, Jyrki, vilket tagit tid att repa in sig med, men nu har man alltså kommit så långt att en skiva ska spelas in.
Förutom Svegis och Jyrki består bandet av Måe och Dennis på gitarr och Asp på trummor.

Vill du veta mer om The Negatives? Besök deras hemsida.

Max Wernberg (Praktikant)

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser