Annons

Nannskog – årets Sabolavinnare

Sällskapet Sabola utsåg igår Daniel Nannskog till årets BoISare.
Sabola är ett gäng män som har tre gemensamma intressen, Sabrina, BoIS och landslaget, därav namnet Sabola.
De tolv medlemmarna utser varje år bäste BoISare och årets mål, och föga överraskande var det Daniel Nannskog och Hasan Cetinkaya som tog hem priserna.
Med på prisutdelningen var även BoIS tränare Janne Jönsson, ceremonin som enligt traditionen innefattar pytt i panna, pilsner och några glada historien om fotboll och storbystade discodrottningar.
Nannskog uppskattade priset,
– Oj, det var roligt, verkligen trevligt, sa skytteligavinnaren när han tog emot priset av Sabolas ordförande Håkan Nilsson.
Tidigare hade Cetinkaya mottagit sitt pris för årets mål ”rökaren i krysset mot Mjällby”, med kommentaren
– Får man läge och en bra träff så sitter den ju där.
Och visst gör den det. Det bevisade Hasan då han på träningen någon timme innan Sabolaträffen fick till en liknande kanon, fast det då var Jonas Sandqvist som fick plocka bollen ur nätet.

Sabola bildades 1989 och består idag av 12 medlemmar,
– Ja, vi var ett gäng som åkte till Polen för att se Sveriges VM-kvalmatch 1989, och där bestämde vi oss för att bilda föreningen, säger ”språkröret” Jonas Pernet efter prisutdelningen. Killarna som naturligtvis ser alla BoIS matcher tillsammans reser även utomlands för att se landslaget,
– Nu avvaktar vi bara EM-kvallottningen i Portugal. Sen bestämmer vi vilken match vi ska se. Vi hoppas på något i stil med Spanien, Frankrike eller Italien, avslutar Pernet och börja ladda för kvällens äventyr tillsammans med sina Sabolakompisar och pristagarna.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser