Annons

Fredrik Hansson hemma igen

Fredrik Hansson är hemma i Landskrona igen, proffssejouren i Bologna är över och igår blev det i stort sett klart att Fredriks nästa klubb blir Malmö FF.
– Bologna och MFF är överens, nu är det bara mina villkor med Malmö som vi ska diskutera sen är all klart, säger Fredrik till Landskrona Direkt.
– Det är skönt att vara hemma igen. Det var rätt struligt i Bologna mot slutet och jag har saknat familjen och kompisarna väldigt mycket, säger Fredrik och medger att det varit ett stort steg att som 16-åring flytta utomlands men tillägger samtidigt
– Jag har samlat på mig mycket erfarenhet, lärt mig ett nytt språk och jag vet vad som gäller om man ska ut i Europa i framtiden.

Fredrik har tränat med Malmö under ett par veckors tid och faktiskt redan hunnit med att spela en b-lags match i Örestad Cup.
Nu blickar han redan fram emot nästa säsong och säger avslutningsvis,
Det ska bli en utmaning att spela fotboll i Sverige igen och extra kul kommer det att bli när det är dags att möta BoIS och mina gamla lagkamraterna och kompisar.
Fredrik Hansson lämnade Landskrona BoIS för ett och ett halvt år sedan. I somras blev han italiensk juniormästare med Bologna.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser