Annons

Nannskog Årets BoIS:are

Inte helt oväntat utsågs Superettans skyttekung, Daniel Nannskog till Årets BoIS:are i anslutning till gårdagens halvårsmöte.
Daniel blev också överlägsen segrare i Landskrona Direkts omröstning. han fick hela 47 procent, 86 av de 182 rösterna.
– Det känns underbart att få uppskattning för vad man presterat, sa en mycket nöjd Daniel Nannskog som med sina 21 mål var med om att visa vägen till allsvenskan.
– Och jag tror att vi har en bra chans att klara oss bra också i allsvenskan. Vi har en bra mix i truppen och med de riktiga förstärkningarna kommer vi att få en bra bredd och strak topp. Viktigast är att öka träningsdosen och fortsätta hålla hög kvalité på träningarna. Nu njuter jag av allt som varit och ser verkligen fram emot att få spela i allsvenskan igen.
I Landskrona Direkts omröstning slutade Magnus Karlsson som tvåa med 17 procent av rösterna, Magnus Kjellsson trea och Mats Svensson fyra.
Det är styrelsen som utser såväl Årets BoIS:are som Årets ledare och i motiveringen heter det att Daniel Nannskog får utmärkelsen för övertygande spel med många kvalitéer.
– Han har visat fin målkänsla som gav honom segern i Superettans skytteliga och är dessutom en härlig lagspelare som uppmuntrar och stöttar sina lagkamrater, underströk ordförande Kenneth Håkansson som också delade ut priset som Årets ledare till U-lagets assisterande tränare Göran Persson.
– Göran har i tio års tid arbetat som ledare inom ungdomsavdelningen med allt från knattarna till idag då han är assisterande tränare för U-laget. Görans arbete har varit en viktig del av BoIS satsning på ungdomsarbetet och han är en förebild för de ledare som klubbens så väl behöver idag och i framtiden, motiverade Kenneth Håkansson utmärkelsen. Det var av förklarliga skäl en stolt och nöjd ordförande som summerade säsongen och konstaterade att det blev omval över hela linjen vad avser styrelsen för nästa år.
Det innebär att Kenneth Håkansson omvaldes till ordförande och följande ledamöter sitter kvar i styrelsen, Lars Persson, Lennart Neander, Mats Ingelström, Peter Condrup, Issa Manglind, Lennart Olsson, Jac Nepérus, Alve Pålsson, Eskil Carlsson samt Thorbjörn Lundberg.
Vad gäller eventuella nyförvärv så är inget klart än, men här pågår sonderingar på olika håll. En spelare som BoIS kontaktat är förre MFF:aren och numera ÖIS:aren Mike Owusu, men än är inget klart.
Klart dock att Hasan Cetinkaya spelar allsvenskt med BoIS nästa säsong, igår blev parterna överens om nytt kontrakt.
– Hasan har skrivit på för två år och närmast skall jag resonera med Magnus Kjellsson om nytt kontrakt och det hoppas jag också skall lösa sig. Vad gäller eventuella nyförvärv så har vi vissa kontakter, men inget är klart, avslutar Lars Persson.
Mötet avslutades med att fotbollsforskaren Torbjörn Andersson bjöd på en uppskattad tillbakablick över svensk fotbolls utveckling i allmänhet och en närbild av BoIS i synnerhet.

UPP

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser