Annons

Torkild Strandberg toppar fp-lista

Folkpartiet liberalerna har nu fastställt sina riksdagsvalsedlar. I samtliga fyra valkretsar ställer folkpartiet upp med två listor. Landskronapolitikern Torkild Strandberg toppar en av dessa listor. – Vi vill lyfta frm och visa upp alla våra duktiga ungdomar, säger Anders Berlin, Kampanjchef för Folkpartiet Skåne i en kommentar. I Valkretsen Skåne län nordväst toppas listan av Torkild Strandberg från Landskrona. Torkild arbetar som banktjänsteman är idag ledamot av kommunfullmäktige i Landskrona. Tvåa är Tina Acketoft-Sjöberg, projektledare från Höganäs, sedan följer Mohamed Benrabah, Helsingborg, Brita Edholm, Höör, Christer Sörliden Helsingborg och Hjördis Nilsson, Röstånga.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser