Annons

Sommarlov i centrum 

För andra året i rad arrangerar Landskrona kommun \”sommarlov i centrum.\” – Målet med vår verksamhet är att ge alla barn i Landskrona ett meningsfullt och roligt sommarlov. skriver Jörgen Patriksson i ett pressmeddelande. – Vi kallar projektet sommarlov i centrum för att det dels, är lokaliserat till de centrala delarna av Landskrona, närmare bestämt Dammhagskolan, dels för att vi med projektet vill sätta barnens behov av ett rikt och stimulerande sommarlov i centrum för vår verksamhet. – Precis som i fjor hoppas vi kunna erbjuda barnen ett brett utbud av olika verksamheter och aktiviteter allt ifrån barnteater, sport lek och idrott, till sagostunder och bakning och matlagning. Nytt för i år är den \”lilla djurfarmen\” bestående av några kaniner. Kaninerna har redan efter några dagar blivit en stor favorit. – Vi kommer också att erbjuda barnen olika föreningsaktiviteter, då vi bjudit in olika föreningar att presentera sin verksamhet. Vissa föreningar kommer att presentera sig och sin verksamhet på speciella dagar. Andra kommer att arrangera olika längre \”prova på arrangemang\”, typ modern dans- schack- bordtennis-, basket-, fotbollsskola mm. Dessa arrangemang kommer att spridas över hela sommaren. Sommarlov i centrum är öppet måndag till fredag 11-19.00 med middagspaus kl 14,30-15,30 samt söndagar då vi arrangerar olika former av familjearrangemang. – När vi har öppet flaggar vi med våra gröna flaggor. Projektet, \”sommarlov i centrum\” håller på till den 16 augusti. Redan nu efter några dagars verksamhet har vi över 100 barn inskrivna i verksamheten. Bakom projektet \”sommarlov i centrum\” står Arbets- och socialförvaltningens förebyggande enhet, Kulturförvaltningen och biblioteket, Fritids och turistförvaltningen samt Barn och Utbildningsförvaltningen och Dammhagskolan.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser