Annons

Överfall på svanpar upprör 

Ett välkänt svanpar intill Pannkakedammen misshandlades svårt i helgen och nu utlovas en belöning om förövarna grips. Det var natten till i lördags som en av svanarna hittades död med bruten nacke och skottskador. Den andra hade skjutits i ögat och fördes till djursjukhuset i Helsingborg. Svanarna fanns i ett hägn intill dammen som just nu rensas från slam.. Vandalerna hade av allt att döma tagit sig in i hägnet och misshandlat fåglarna. Enligt polisen har ungdomar med luftpistoler observerats inne i svanhägnet. Nu lämnar Djurskyddsföreningen en belöning på upp emot 5000 kronor för tips som leder till att förövarna grips och en privatperson som ofta brukar mata svanparet lägget till 2000 kronor. Några tips har redan kommit in så förhoppningarna att gripa förövarna är goda.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser